DIY - Hörnsoffa

lördag, juli 28, 2012

Hepp! Här har vi den. Hörnsoffan som vi jobbat med. Den blev precis så bra som vi hade hoppats på. Här får man plats många, och när man inte är många, ja då kan man ligga lite här och där. Precis som det var tänkt. Sju platser totales. Det ni! Här myser vi nu från frukost till sena kvällen.


Och sena kvällar med en filt och något mysigt att läsa.Ni får gärna kontakta oss för att veta hur vi byggde allt. Men i stora drag så följde vi höjd och vinklar från vår soffa vi har i vardagsrummet. Mannen som varit så fantastisk att snickra allt har mer detaljer, och har ni frågor får ni gärna höra av er. Vi behandlade allt trä med Järnsulfat som vi blandat ihop med bets , vatten och diskmedel. Happy Homes hjälpte oss med hur vi skulle blanda. Denna behandling gör att virket ser mer grått ut till färgen. Dynorna köpte vi på IKEA och vi byggde soffan efter bredden på dynorna. Kuddarna till ryggen tyckte vi behövde lite mer fyllnad så vi lade i ytterligare en kudde i alla. Totalt med virke, skruvar, kuddar, färg så gick det på ca 4 500 kr. Skulle vi köpa en lika stor hörnsoffa kostar det betydligt mer och nu fick vi den precis som vi ville. Mer inlägg hittar ni på steg 1 och steg 2.

Nu fortsätter vi med soffbordet men det dröjer lite innan vi kommer vara klara. Betongen ska härda i några dagar. Det kommer garanterat bli det tyngsta DIY projekt vi gjort! 

Tjingeling!

2 comments:

 1. It looks super comfortable and I'm sure you will enjoy to the max- well done!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Thank you!!
   Yes now we are just waiting for the sun to get back to south of Sweden so that we can stay there. Maybe to the weekend?!

   Take care and glad that you stopped by!

   Radera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MAKE-LIVING All rights reserved © Blog Milk Design Powered by Blogger