Tapet scrapwood!

torsdag, oktober 25, 2012

I Plaza Interiör nummer 10 drog ett kök i Västerås till sig mitt intresse. Det var en fondvägg i ett kök som var väldigt speciell. Ni vet säkert vilken jag menar om ni själva har detta nummer. Köket var även på omslagsbilden av Plaza nummer 10. Köket tillhör ett par Maria Lindh och William Crepaldi, heminredare respektive musiker. I deras kök har de en otroligt vacker fondvägg, som för ögat först såg ut att bestå av slitna brädor, men visade sig vara en tapet. Tapeten, scrapwood finns i olika utföranden och finns bland annat att få tag i här. Får erkänna att tankarna snurrar just nu vart just denna tapet skulle kunna passa in hemma hos oss.


  Men mest snurrar just nu tankarna på vad som blir vårt nästa inredningsprojekt att ta tag i här hemma. Igår gick jag igenom vår ”projektplan” för vårt hus här hemma. Väldigt nyttigt att se att man gjort en hel del under året. För oss är detta ett måste för att sätta upp gemensamma och realistiska mål för vad vi vill göra den närmsta tiden. Så nu är det snart dags att se över den där planen igen…skissa, planera, samla inspiration, diskutera. Älskar den känslan att ha en gemensam vision om hur slutresultatet ska bli och sedan sätta igång, ivriga och förhoppningsfulla.   
     

1 comments:

  1. Wow! You'd never guess that this was wallpaper. So simple to create and yet looks so cool. Much easier than combing the beach for drift wood! Have a lovely weekend. xx

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MAKE-LIVING All rights reserved © Blog Milk Design Powered by Blogger