Något helt annat

söndag, september 09, 2012

....var jag ute efter på nätet som inspiration till vår kala vägg i köket. En hylla är det jag letar efter. Men så hittade jag de här fina bilderna istället. Och ett kärt återseende av en gammal bekant, Linus på linjen. Tavlan på väggen, makes me smile. Och vad vasen med blommorna gör sitt, med färg. Utan dem rätt tråkigt, eller hur? Räknetavlan på bild två är också så fin. Den på kontoret hade den varit så charmigt.
Bilder: Nordic Leaves

På bilden ovan gillar jag stolen, men den har jag tjatat så länge om att ni snart är trötta. Men väggprydnaden i form av en hjort är också så vacker och om jag inte missminner mig finns den på Åhlens. Hmm även om jag inte hittade den hylla jag tänk till köket på nätet denna kväll så tror jag att jag fick inspiration till en lösning. Ett liten idé som får växa vidare. Men mer om det senare. Nu en ny spännand vecka som väntar. Har ni något speciellt som ligger framför er?2 comments:

  1. Vet du var skåpen/hyllorna på bild två kommer ifrån? Älskar allt på den bilden.

    SvaraRadera
  2. Annica har letat runt, men har tyvärr inte kunnat hitta dem. Finns liknande men inte med glas i själva dörren. Men håller med att de var väldigt fina.

    Tack för titten!

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MAKE-LIVING All rights reserved © Blog Milk Design Powered by Blogger