Att ha 2 rum och inget kök

måndag, september 24, 2012

Just nu bor vi i 2 rum. Haha! Från 220 kvm till typ 50 kvm. Detta på grund av att vi i helgen målat golven vita i kök, hall och trappen ner till källaren. Ser rätt lustigt ut då vi spärrat av varje öppning till respektive rum med tejp så det ser ut som en brottsplats. Men detta mest för att inte en förvirrad själ ska klampa rätt in på golvet. Då mannen satt upp det syftar han nog på mig...Hmmm.

Statusen så här långt på detta "lilla" projekt. Blod, svett och tunnare plånbok får man nog säga. Färgen härdar vansinnigt snabbt så det gäller att vara kvick med rollern. Tipset från Colorama var att inte använda grundfärg. Så nu har vi målat golven 2 ggr med en 2-komponentsfärg, "Hagmans" golvfärg. Jag hoppas det blir bra då varje burk kostade ca 1 300 kr och det då räckte till precis en strykning på våra ytor (35 kvm ca). Puhhhh! Nu väntar en veckas arbete och renoveringen får ta lite paus. Och då vill jag gärna ladda med lite ny energi. Har inte hittat hylla eller förvaring till köket ännu men denna köksbild gav inspiration. Och bild nummer två nedan från Granit, med lådan i glas, hade inte varit så dum på en hylla i köket.Här väntar nu mer hämtmat då vi inte kan steppa in i köket på ett tag, för färgen ska hinna torka ordentligt.  Hoppas ni får en fin start på veckan!

2 comments:

 1. I am sure all of the work will be well worth it. Can't wait to see the end result!

  SvaraRadera
  Svar
  1. It will be gorgeous. I promise to take 1000 pictures when ready.It looks very promissing. The third painting will be the coming weekend :)

   See you soon!

   Radera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MAKE-LIVING All rights reserved © Blog Milk Design Powered by Blogger