DIY - Ledstänger och en titt i köket

lördag, juni 09, 2012

Ja då sitter de nu uppe. Ledstängerna ned till källaren från köket som vi slipat och målat. De fick en mörkgrå färg, men upplevs som svarta. De ledstänger som satt där innan var breda och i trä och var säkert från 70-talet. Nu har vi en trapp kvar med de gamla ledstängerna, och det är till övervåningen. De tar vi senare. De får bli i anslutning till att vi gör om hallen tänker jag.

Ni får också en liten titt in i köket idag som det ser ut efter vår renovering. Köksstommar och luckor (från Ballingslöv) har sprayats vita (var tidigare i mörkt trä). Kan varm rekommendera Skåpservice i Helsingborg om ni vill ha hjälp med kök och målning. På väggarna satt tidigare blått kakel, men det har vi rivit bort samt överskåp och ersatts med målade väggar. Före och efter kommer lite senare som jag utlovat tidigare. Vill ju ha golvet klart bara..Just nu ska vi planera in ca 3-4 dagar för att slipa och måla golvet i köket och den
 angränsande hallen. Sedan är vi helt klara med köket. Eller helt klar blir man kanske
 aldrig. Men golvlisterna ska i alla fall upp, och då räknas man ju som klar tycker jag. 
Vi ses imorgon! 


2 comments:

 1. Hejsan,
  åh så roligt med en köksrenovering! Utifrån bilderna att döma kan det bli riktigt bra. Skulle du inte vilja visa upp köksrenoveringen på Byggla? Är du intresserad får du en liten present! Det är bara att maila mig på vendela@byggla.se så berättar jag mer! :)
  Mvh
  Vendela

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Vendela, vad kul att du tittade in. Jag mailar dig så pratar vi mer!

   Radera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MAKE-LIVING All rights reserved © Blog Milk Design Powered by Blogger