Då slog den till...

söndag, februari 05, 2012

förkylningen med dunder och brak. Den har smugit sig på under veckan, men så till helgen när man slappnar av. Tada! Men lite tid hade jag att mysa med min kära kusin och syster yster. Strålande sol bjöd Stockholm på, och jag hade övertalat dem att gå på några inredningsbutiker.
 

Foto: MAKE-LIVING
 
Foto: MAKE-LIVING



Så idag hoppar vi över den inplanerade träningen som skulle testas här i storstan och myser istället på den inspiration som inhämtades igår bland annat på PUB med härlig inredning från House Doctor med flera. Tänk att hitta en gammal gunghäst i stil med den ovan! Det får mig att drömma mig bort till loppisar på landet i sommar. Stoppa om er ordentligt nu om ni ska bege er ut i kylan. Nu blir det att kurera sig här.


Vi hörs snart igen!




2 comments:

  1. So great you had a lovely time. By the looks of things it seems like I need to head to Stockholm for a spot of interior design shopping....!! :)

    SvaraRadera
  2. Yes it was great! PUB has so much beautiful things. The funny thing is that I ended shopping at H&M Home :) Will share with you some pics later. Take care!

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MAKE-LIVING All rights reserved © Blog Milk Design Powered by Blogger