Beslut om kök

söndag, januari 29, 2012

Oj vad helgen gick fort, för att den var alldeles alldeles underbar. Det blev bland annat besök hos Ballingslöv för att se om våra stommar skulle kunna passa till andra luckor. Men icke! Tror köket är ca 10 år gammalt och det är inte det kök vi själva skulle valt. Körsbärsfärgade luckor…Foto: Lånat från Ballingslöv

Efter att ha kollat om vi kunde köpa nya luckor både hos IKEA och Ballingslöv, så visade det sig att ingen av dem hade rätt mått till våra stommar. Vi planerar därför att sprejmåla stommarna. Vårat kök är av modellen "Birka" från Ballingslöv, och har vi tur så ska det bli likt köket på bilden nedan. Måste säga att jag har fastnat för stilen i detta köket, och tror det kan bli riktigt bra.


 
Foto: Lånat från Ballingslöv

Har dock hört att glasskivor är prizy, så det återstår att se om vi skulle kunna ha dem så stora som på bilden. I veckan kommer ett till DIY med en av produkterna som IKEA har.

Hoppas ni hänger med!


3 comments:

 1. Ja jag kommer att hänga med, spännande,spännande...
  Det är ju inte länge sedan vi själva bytte kök,
  så roligt att få nytt!!!

  SvaraRadera
 2. Köket ser riktigt snyggt ut. Kommer bli snyggt med Aröd lampor till :)
  Ska bli spännande att följa er renovering.

  Kram
  Johanna

  SvaraRadera
 3. Vad kul att ni hänger med tjejer. Detta blir ju ett DIY projekt modell större, så lite pirrigt är det allt om det blir som vi tänkt oss.
  Ha det gott!

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MAKE-LIVING All rights reserved © Blog Milk Design Powered by Blogger